cover

Let's Wake Up Somewhere Else

Wan Light

CD (2003) - Labrador / Tuba

Kjøp fra: CDON | iTunes | Amazon MP3

Genre:
Pop

Stiler:
Elektropop / Singer/songwriter

Spor:
The Strophe #1
Get It Straighter
It Doesn't Have To Be In Your Lifetime
Freedom Fighters
25/75
Awake, Drunk And Average
In The Heart Of Sarah Freeman
Theme From "Night At Roonlake"
To The Ground
The Astronauts
Landmarks And Houses
Canvas Man
All Things Go Round
Kandy Korn
The Soul Sisters

Referanser:
Neil Young
Mercury Rev
Pet Shop Boys

Vis flere data

(3 / 7) (3 / 7) (3 / 7) (3 / 7) (3 / 7) (3 / 7) (3 / 7)


Kjølig

Ny svensk duo lager svalende og forsiktig popmusikk ved hjelp av knotter, tangenter og knapper.

Denne svenske duoen presenterer femten kutt musikk på sin debut. Ikke alt er fulle låter. Noe fungerer mest som mellomspill og introer. De to beveger seg forsiktig gjennom elektroniske viser og stilig pop. Det låter moderne, uten å bli hipt eller overdrevent kult.

Noen få låter fester seg lett. Get It Straighter og Awake, Drunk And Average er låter som man ikke klarer å slette fra minnet når skiva er over. Dessverre er det også en del betydelig mer anonymt materiale på skiva. Noen av låtene glir forbi uten at man merker noe særlig til dem i det hele tatt.

Når nerven i musikken nærmer seg overflaten minner det om en mild elektroutgave av Neil Young. Dette kan høres i for eksempel In The Heart Of Sarah Freeman. Det ligger en slags singer/songwriter-innstilling bak plingingen og plongingen. Duoen når noen ganger en sårhet som man oftest finner hos triste menn med kassegitar.

Let's Wake Up Somewhere Else er full av kjølig pop. Iblant treffer den hjertet, mens den andre ganger bommer og blir nesten intetsigende. Sammenhengende står de førti minuttene med musikk i fare for å bli direkte kjedelig. Skiva kunne kanskje vært mer spennende og variert, men den inneholder saker som viser tydelig låtskrivertalent.

Man kan sikkert mene mye om vokalistens tynne stemme. Den blir litt for svak for min smak. Hele lyden på skiva er faktisk tynn og skjør. Det kan virke litt vel forsiktig innimellom. Som om hele bandet gikk i fillebiter om de tok i litt. Her ligger samtidig noe av bandets sjarm.

Artikler, nyheter


Pink Floyd: 1967-1977

Denne artikkelen er en kort gjennomgang av Pink Floyds mest sentrale verker perioden 1967-1977, deres viktigste periode.

Groovissimo


Salvatore - Tempo

(Racing Junior)

En platepreiker biter seg selv i halen mens han kiles på kroppens mest edle steder.

Flere:

Jason Molina - Let Me Go, Let Me Go, Let Me Go
Pinetop Seven - The Night's Bloom