cover

Master of Pop Hits

Media Whores

CD (2002) - Screaming Apple

Kjøp fra: CDON | iTunes | Amazon MP3

Genre:
Rock

Stiler:
Punk / Poppunk

Spor:
Two Steps Back
Today is Mine
It's About time
1984
Feel It!
Lisa Sez
When It Began
Flawless Heart
Robyn
LOVE n ROCK n ROLL n HOWTHEYRELATE
After You
Cult of the Psychic Fetus
All I Want For Christmas
Can't Hardly Wait

Referanser:
The Replacements
The Who
The Nerves
The Plimsouls

Vis flere data

(4 / 7) (4 / 7) (4 / 7) (4 / 7) (4 / 7) (4 / 7) (4 / 7)


Horepop

Disse horene av enkel punkpop har stilen inne, men mangler litt på å lage minneverdige hits.

Media Whores opererer under mottoet "pop as fuck". Det er et passende uttrykk, da de spiller en røff og veldig amerikansk variant av powerpop. De er ikke redd for å låte rølpa eller upolerte, og den punka vokalen er med på å skape dette inntrykket. Skiva Master of Pop Hits er en samling av rusk og rask, ting som har vært på album, samlere, singler, EPer og uutgitt materiale. Dette bør med andre ord være den beste introduksjonen til dette bandet.

Låtene er ganske enkle og går rett på lytteren som en villhund. Energi og innsats er to av bandets viktigste våpen. Komposisjonene er nemlig ikke like interessante hele veien. Noen mestre av pophits er de i hvert fall ikke. Hyggelig poppa punk derimot, får de til ganske så bra. I tillegg har de en god og røff rock'n'roll-innstilling.

It's About Time er en av de morsomste rockerne på plata. Man har selvsagt hørt det før, men det har sjelden mye å si når det gjelder punkrock. Cult of the Psychic Fetus er et artig forsøk på garagerock med punkinnstilling. Ellers er det få soleklare gromlåter. Etter at det annonserte innholdet er over får man servert en rekke idiotiske vitser, før søplete liveutgaver av The Kids Are Alright og Can't Explain (begge av The Who) avslutter.

Tre kvarter med Media Whores er i overkant av hva som blir moro. Så bra, underholdende eller spennende er de nemlig ikke. Et helhetlig album kan muligens gi en bedre pekepinn på dette bandets potensiale. Denne samleren viser et band som har et stykke igjen, men muligens er på rett vei.

Artikler, nyheter


Genesis 1969-1977

En kort gjennomgang av Genesis sine mest sentrale plater i perioden 1969-1977, av Geir Levi Nilsen

Groovissimo


Funeral Diner - The Underdark

(Alone Records)

Med The Underdark har emosjonell hardcore fått sin Sgt Pepper!

Flere:

Jim O'Rourke - I'm Happy, and I'm Singing, and a 1, 2, 3, 4
Fleet Foxes - Fleet Foxes