cover

Somniloquy

Pram

CD-EP (2001) - Domino / MNW

Kjøp fra: CDON | iTunes | Amazon MP3

Genre:
Rock

Stiler:
Elektronika / Eksperimentell rock / Drømmepop

Spor:
Mother Of Pearl
The Way Of The Mongoose
Monkeypuzzle
Clock Without Hands
Bewitched (Plone Mix)
Play Of The Waves (Balky Mule Mix)
Omnichord (Terry:Funken Mix)
The Last Astronaut (Andy Votel Mix)
A Million Bubbles Burst (Sir Real Mix)

Referanser:
Stereolab
Plone
Broadcast
Solex
Laika

Vis flere data

Se også:
The Museum of Imaginary Animals - Pram (2000)
Dark Island - Pram (2003)

(3 / 7) (3 / 7) (3 / 7) (3 / 7) (3 / 7) (3 / 7) (3 / 7)


Var dette nødvendig, da?

Pram-ep som strengt tatt er for den dedikerte fansen og samlere.

Mother Of Pearl var definitivt det lekne høydepunktet på Prams siste album, The Museum Of Imaginary Animals, og den åpner Prams nye EP Somniloquy.

Bortsett fra Mother Of Pearl, inneholder Somniloquy tre nye låter samt remixer av fem låter fra deres tidligere album. Remixene er gjort av forskjellige mer eller mindre kjente artister i det engelske halveksperimentelle electronicamiljøet.

De nye låtene antar jeg er låter som ikke ble med på The Museum Of Imaginary Animals av forskjellige grunner. De er vel strengt tatt ikke dårlige, men heller noe i nærheten av uinteressante. The Way Of The Mongoose er en instrumental som etter mye om og men karrer seg over i en slags jazzete bossanova. Monkeypuzzle høres ut som Stereolab på en middels dag, mens Clock Without Hands er en rolig sak som for så vidt er helt grei. Og, nok en gang, er Rosie Cucksons vokal en prøvelse. Remixene er helt ok, men tilfører i grunnen ikke Pram så veldig mye nytt, bortsett at man slipper unna en del av Rosie Cucksons gnåling. Ut over dette kan dere lese groove.no sin anmeldelse av The Museum Of Imaginary Animals dersom dere vil vite mer om Pram.

Med mindre man er dedikert fan av Pram, kan jeg ikke se at Somniloquy er en utgivelse det skulle være grunn til å stille seg i kø for å kjøpe. Kjøp heller albumet Sargasso Sea fra 1995.

Artikler, nyheter


Pink Floyd: 1967-1977

Denne artikkelen er en kort gjennomgang av Pink Floyds mest sentrale verker perioden 1967-1977, deres viktigste periode.

Groovissimo


The Pains of Being Pure at Heart - Belong

(Slumberland)

Det regner tårer fra himmelen og knuste hjerter og brutte løfter åpenbarer seg på dette lekre andrealbumet fra The Pains Of Being Pure At Heart.

Flere:

Tord Gustavsen Trio - Being There
Norfolk & Western - Dusk in Cold Parlours