cover

Yessssssss!!!!

The Rocks

CD-EP (2003) - Scratchy Records / Tuba

Kjøp fra: CDON | iTunes | Amazon MP3

Genre:
Rock

Stiler:
Indierock / New Wave

Spor:
Everybody In The Place
We Got It
Sicko
I Won't Need You When You're Dead
Save The Wolf
Celeste
The Bomb

Referanser:
Scissor Sisters
The Strokes

Vis flere data

(3 / 7) (3 / 7) (3 / 7) (3 / 7) (3 / 7) (3 / 7) (3 / 7)


Resirkulerte nyheter

Hip rock fra London som lener seg over Atlanteren mot New Yorks bakgater.

Debut-EPen til britiske The Rocks er nå tilgjengelig for norske platekjøpere. The Rocks ligner en rockeutgave av Scissor Sisters eller en Londonsk variant av Strokes. De er halvkaotiske og delvis fengende på en gang. Når skiva er over vil man likevel slite med å huske hvordan de fleste låtene gikk.

Problemet med Yessssss!!!! er at man har hørt dette litt for mange ganger de siste tre åra. The Rocks skiller seg veldig lite fra alle de andre banda som har hatt et ønske om å sette storbyrocken på kartet i det siste. Bandet prøver hardt å tenne en slags gnist, men lykkes ikke helt. Kansjke begynner lighteren å bli tom. Kanskje er ikke veden tørr nok.

Ingen av de sju låtene pirrer rockefoten eller pophjertet over middels. Nest siste låt, Celeste, har et snev av britisk gitar-indie i seg. Denne skiller seg litt fra resten av materialet og virker dermed hakket friskere, selv om den skuer 10-15 år tilbake.

Yessssssss!!!! vil nok lett havne et sted midt i "hørt det før"-hylla. Vokalist James Taylor prøver å virke både desperat og eksentrisk, men høres i blant mer ut som en sutrete guttunge. Låtene virker mest som greie skisser og soundet rører ikke ved noe annet enn ting i hvert fall jeg allerede har trygt plassert i hjernearkivet.

Artikler, nyheter


Genesis 1969-1977

En kort gjennomgang av Genesis sine mest sentrale plater i perioden 1969-1977, av Geir Levi Nilsen

Groovissimo


Prince - One Night Alone ... Live!

(NPG Records)

Prince har aldri vært i bedre konsertform enn på One Night Alone-turneen i 2002. Mannens storhet presenteres over hele tre skiver.

Flere:

Richmond Fontaine - Post to Wire
The Knife - Tomorrow, In a Year