cover

City of People/Sleep with Celebrity

Thulsa Doom

Vinyl 7" (2002) - Custom Heavy Records

Kjøp fra: CDON | iTunes | Amazon MP3

(4 / 7) (4 / 7) (4 / 7) (4 / 7) (4 / 7) (4 / 7) (4 / 7)


OK

En god liten smakebit på hva som vil komme senere i høst.

Thulsa Doom vil korte ventetiden til neste album (planlagt høsten 2002), samt forsikre fansen om at de fortsatt sverger til den samme blytunge rocken hørt på deres tidligere utgivelser. Syvtommeren er opprinnelig utgitt i USA på Custom Heavy Records, og er en dobbel a-side.

Første låt er City of People, en relativt up-tempo låt, med litt bluesaktige elementer. Vokalen er passe sint, og vi får nyte en aldri så liten gitarsolo. Alt i alt en tøff, kraftfull stoner-låt som viser at Thulsa Doom er fullt på høyden med sine kontemporære dyrkere av genren som El Caco og We.

A-side nummer to, Sleep with Celebrity, er noe seigere og mindre tilgjengelig enn åpningslåta. Synes ikke gutta lykkes like godt med denne, selv om den er mer variert i uttrykket. Underveis leker de også med klare poptoner, ja til og med akustisk gitar, uten at det hever låta noe særlig.

Dette er helt greit, ikke Thulsa Doom på sitt aller beste, men som en smakebit fungerer det utmerket. Særlig City of People viser at Doom-gutta ikke har mistet grepet.

Artikler, nyheter


Pink Floyd: 1967-1977

Denne artikkelen er en kort gjennomgang av Pink Floyds mest sentrale verker perioden 1967-1977, deres viktigste periode.

Groovissimo


The Mormones - Guide To Good And Evil

(Trust Me)

Opplandsk minimalisme som burde åpne for internasjonal anerkjennelse.

Flere:

Bonnie Prince Billy & Matt Sweeney - Superwolf
Nas - Street's Disciple