cover

The Astronaut

Aladdins Cave

CD-single (2003)

Kjøp fra: CDON | iTunes | Amazon MP3

Genre:
Rock

Stiler:
Indierock

Spor:
The Astronaut
The Letter
Field of View

Referanser:
Radiohead
Motorpsycho

Vis flere data

(3 / 7) (3 / 7) (3 / 7) (3 / 7) (3 / 7) (3 / 7) (3 / 7)


Radiopsycho

Melodiøs indierock fra Trondheim uten merkbart særpreg.

Aladdins Cave er et relativt ferskt band fra Trondheim med intensjoner om å spille en slags form for indiepop. Man skal ikke se bort i fra at denne gjengen har lånt øre til Radiohead, til en viss grad er i hvertfall den samme flytende stemningen til stede på tittelsporet.

På låt nummer to drar de til med en popmelodi innpakket som en Motorpsycho-tribute. Gitarer og vokal er som lånt fra Bent Sæthers gjeng. Dette er også den artigste og gladeste av de tre låtene. Det er ingen problemer med å se at dette antagelig er en av publikumsfavorittene under konserter. Sistespor Field of View er krydret med flygelhorn, men heller ikke denne ender opp som noe annet enn middels spennende.

Denne kvartetten kunne gjerne hatt mer særpreg. De fikser sakene sine greit, men mangler noe for at man skal putte dem i kategorien "talentfulle håp". En brukbar meloditeft er noe de absolutt kan bygge videre på for å heve seg et hakk når det blir snakk om full albumutgivelse.

comments powered by Disqus

 Siste anmeldelser

Artikler, nyheter


Pink Floyd: 1967-1977

Denne artikkelen er en kort gjennomgang av Pink Floyds mest sentrale verker perioden 1967-1977, deres viktigste periode.

Groovissimo