cover

Long Lust/Let's Go to Bed

Surferosa & Parker

Vinyl 7" (2002) - Banana Party / Tuba

Kjøp fra: CDON | iTunes | Amazon MP3

(3 / 7) (3 / 7) (3 / 7) (3 / 7) (3 / 7) (3 / 7) (3 / 7)


Fra brit pop til brit punk.

Ingen musikalske overraskelser denne gangen heller. Eksklusiviteten synker når Surferosas bidrag allerede finnes på to EP'er.

Long Lust er Surferosas bidrag til Banana Partys 7"-serie, det er tredje gang vi får denne låta servert av Surferosa på like mange utgivelser. Først på To Russia With Love deretter på Neon Kommando. Det er en god låt i den pop-punkete, Blondie, ny-veiv tradisjonen Surferosa baserer soundet sitt på. Men det spørs hvor mange runder den tåler i kverna. La oss håpe de kommer opp med et helt nytt knippe låter når de skal albumdebutere i løpet av våren.

Svenske Parker ligger forsåvidt ikke så langt fra Surferosa uttrykksmessig. Men Parker er mer rett frem gitarbasert punkrock, og drar veksler på moderne punk som Green Day, via klassikere som Ramones og Blondie. Let's Go To Bed er verken nyskapende eller spesielt spennende. Parker deler noen trekk med eksempelvis norske Pornshot, men mangler særpreg, signatur, hvis det går an å si det etter å ha hørt en låt. Slappe saker.

Artikler, nyheter


Genesis 1969-1977

En kort gjennomgang av Genesis sine mest sentrale plater i perioden 1969-1977, av Geir Levi Nilsen

Groovissimo


My Dying Bride - Songs of Darkness, Words of Light

(Peaceville)

Et album som er som et stort, deilig, blødende, åpent sår, en kjempediger, blank ny Mercedes og kjøttkakene til mor og mormor på en gang.

Flere:

MoHa! - One-Way Ticket to Candyland
Nuspirit Helsinki - Nuspirit Helsinki