cover

Long Lust/Let's Go to Bed

Surferosa & Parker

Vinyl 7" (2002) - Banana Party / Tuba

Kjøp fra: CDON | iTunes | Amazon MP3

(3 / 7) (3 / 7) (3 / 7) (3 / 7) (3 / 7) (3 / 7) (3 / 7)


Fra brit pop til brit punk.

Ingen musikalske overraskelser denne gangen heller. Eksklusiviteten synker når Surferosas bidrag allerede finnes på to EP'er.

Long Lust er Surferosas bidrag til Banana Partys 7"-serie, det er tredje gang vi får denne låta servert av Surferosa på like mange utgivelser. Først på To Russia With Love deretter på Neon Kommando. Det er en god låt i den pop-punkete, Blondie, ny-veiv tradisjonen Surferosa baserer soundet sitt på. Men det spørs hvor mange runder den tåler i kverna. La oss håpe de kommer opp med et helt nytt knippe låter når de skal albumdebutere i løpet av våren.

Svenske Parker ligger forsåvidt ikke så langt fra Surferosa uttrykksmessig. Men Parker er mer rett frem gitarbasert punkrock, og drar veksler på moderne punk som Green Day, via klassikere som Ramones og Blondie. Let's Go To Bed er verken nyskapende eller spesielt spennende. Parker deler noen trekk med eksempelvis norske Pornshot, men mangler særpreg, signatur, hvis det går an å si det etter å ha hørt en låt. Slappe saker.

Artikler, nyheter


Pink Floyd: 1967-1977

Denne artikkelen er en kort gjennomgang av Pink Floyds mest sentrale verker perioden 1967-1977, deres viktigste periode.

Groovissimo


Band of Horses - Everything All the Time

(Sub Pop)

Ekstra Ekstra!! Seattle-skapningar til angrep med årets hittil heitaste melodiar. Fortjenar feite overskrifter.

Flere:

The Besnard Lakes - The Besnard Lakes Are The Roaring Night
Mahjongg - Kontpab