cover

Rock-N-Roll Au Go-Go Vol.6

Diverse artister

CD-EP (2002) - Devil Doll

Kjøp fra: CDON | iTunes | Amazon MP3

Genre:
Rock

Stiler:
Punk / Scandinavian rock

Spor:
On My Own
Cruisin' For a Bruisin’
Love Potion 69
My Bitch
You Got It, I Want It
Pussy Rocker
Beast of a Man
City of the Damned

Referanser:
Turboneger
Electric Frankenstein

Vis flere data

(3 / 7) (3 / 7) (3 / 7) (3 / 7) (3 / 7) (3 / 7) (3 / 7)


Lite for penga

Lite spennende og altfor kort presentasjon av halvgammel, rå rock. Er du fan av The Peepshows eller Hellride har du det du tenger fra før.

Sal Canzonieri fra Electric Frankenstein samler actionrock fra hele verden med serien Rock-N-Roll Au Go-Go, og på volum seks har også et par skandinaviske band fått plass. Dette er en helt grei måte å introdusere en del mindre band for nye lyttere, men åtte låter er litt i underkant av hva man burde kunne forvente. De fire banda er representert ved to låter hver.

Musclecar er den australske representanten. Tung og bråkete rawk med stor motorinteresse. Amerikanske 69 Charger er mer møkkete. De raser av gårde uten å sette særlig sterke spor etter seg. Begge disse banda sliter med å gjøre seg bemerket i en stilart hvor det er mange om beinet.

Turbonegro-fansa i The Peepshows har fått med On My Own fra Right About Now - Right About Then og City of the Damned fra Mondo Deluxe. Sistnevnte er et av de beste eksemplene på hvordan de stjeler ideer fra Apocalypse Dudes. De fremstår som morsomme, men uviktige.

Norske Hellride bidrar også med to låter fra sin tidlige karriere. My Bitch fra deres debut-sjutommer og Beast of a Man fra minialbumet Troublemaker. Ved siden av The Peepshows bidrag er disse låtene de mest interessante på samleren.

Denne utgivelsen sliter med for få spilleminutter, for lite for penga og mangel på høydepunkter man ikke har hørt før. Du klarer deg fint uten dette i samlinga. Kjøp heller førstesingelen til Hellride, dersom du kommer over den, eller til nød The Peepshows Mondo Deluxe. Rock-N-Roll Au Go-Go Vol. 6 gir et ganske dårlig og ufullstendig bilde av hva som foregår i denne delen av bråkete rock.

Artikler, nyheter


Genesis 1969-1977

En kort gjennomgang av Genesis sine mest sentrale plater i perioden 1969-1977, av Geir Levi Nilsen

Groovissimo


Hunx and His Punx - Gay Singles

(True Panther)

Klart det er flåsete og klart det er vulgært, men det har blitt en samling låter som utelukkende består av gullkorn.

Flere:

Jason Molina - Let Me Go, Let Me Go, Let Me Go
Fra Lippo Lippi - In Silence And Small Mercies - The Early Years