cover

The Definitive Act

Tsunami Bomb

CD (2004) - Kung Fu

Kjøp fra: CDON | iTunes | Amazon MP3

Genre:
Rock

Stiler:
Poppunk / Punk / Emo

Spor:
Dawn On A Funeral Day
Being Alright
5150
Safety Song
I Bought You
4 Robots And A Evil Scientist
A Lonely Chord
Epic
Negative One To Ten
My Machete
Tetanus Shot
Jigsaw

Referanser:
Pretty Girls Make Graves
No Doubt
Alkaline Trio
Lagwagon

Vis flere data

(4 / 7) (4 / 7) (4 / 7) (4 / 7) (4 / 7) (4 / 7) (4 / 7)


En agent i øyekroken

Emosjonell punkrock fra en hemmelig agent og tre gode hjelpere.

Tsunami Bomb forsøker seg på en slags moderne punkrock. De holder den streiteste idiotpunken på mer enn en armlengdes avstand, men blir aldri så utfordrende som for eksempel Pretty Girls Make Graves. Man finner ikke punk av den sinteste sorten på The Definitive Act. Skiva lener seg mer mot emo, og har små pophint her og der.

Fra første låt merker man bandets mørke side, men også deres evne til å lage fengende partier. Dawn On A Funeral Day sparker i gang skiva. Man får med en gang et korrekt inntrykk av hva som kommer. Låtene er nemlig laget over nokså lik lest hele veien. Det blir dermed litt kjedelig når man kommer fram til skivas mer ordinære låter. Disse blir det noen av på midten og slutten.

Vokalisten, med det underlige artistnavnet Agent M, har en stemme som fungerer, men som ikke klarer å heve låtene. Selv om Tsunami Bomb ikke bedriver togrepsrock med mye "hey ho", er dette langt fra noen kjempespennende utgivelse. The Definitive Act viser likevel et band med stort potensiale. Ved å utvikle de fengende sidene og samtidig bli farligere og tøffere, kan de fort komme opp med noe mer utfordrende. På blant annet A Lonely Chord minner de litt om en undergrunnsutgave av No Doubt.

Dette er ei skive for deg som har en bunke amerikanske punkskiver fra før av. Det låter til tider energisk og tøft, så det er synd bandet ikke klarer å holde på oppmerksomheten gjennom tolv låter. Bandet viser likevel en spenst og innsats som gjør at man ønsker å holde et halvt øye på dem i framtida.

Artikler, nyheter


Genesis 1969-1977

En kort gjennomgang av Genesis sine mest sentrale plater i perioden 1969-1977, av Geir Levi Nilsen

Groovissimo


Kullrusk - spring spring spring spring spring

(Moserobie)

Med Per 'Ruskträsk' Johansson og Jonas Kullhammar i spissen, har Kullrusk for alvor utvida det tradisjonelle bruksfeltet for saksofon og klarinett.

Flere:

Wilco - Yankee Hotel Foxtrot
Jim O'Rourke - I'm Happy, and I'm Singing, and a 1, 2, 3, 4