cover

Not That Kind

Anastacia

CD (2000) - Epic / Sony Music

Kjøp fra: CDON | iTunes | Amazon MP3

Genre:
Pop

Stiler:
Funk

Spor:
Not That Kind
I'm Outta Love
Cowboys & Kisses
Who's Gonna Stop The Rain
Love Is Alive
I Ask Of You
Wishing Well
Made For Lovin' You
Black Roses
Yo' Trippin'
One More Chance
Same Old Story

Referanser:
Christina Aguilera
Jamiroquai

Vis flere data

Se også:
Freak of Nature - Anastacia (2001)

(4 / 7) (4 / 7) (4 / 7) (4 / 7) (4 / 7) (4 / 7) (4 / 7)


Spennende ny stemme med lovende debut

Anastacia er den typen dame man ikke glemmer så lett.

Da singelen Not That Kind herjet som verst på MTV i 2000, gikk jeg rett på kroken. Anastacia banet seg vei inn i bevisstheten med sin funky førstesingel og sin særpregede stemme. Det endte med at jeg kjøpte albumet.

Etter å ha hatt skiva i mange måneder, har det vist seg at den ikke så ofte har funnet veien til CD-spilleren. Jeg prøvde også å ha den i bilen en stund, uten at det hjalp så veldig på humøret - annet enn når jeg spilte førstesporet.

For det er fortsatt låta Not That Kind som utmerker seg for meg. Det sløye wahwah-riffet med den spreten bassen under er og blir en killer. Som singel betraktet hadde jeg glatt gitt denne låta en sekser. Men resten av langspilleren har ikke det samme drivet, og for meg låter det litt for kalkulert til at det når inn under huden. De fire-fem første sporene på plata holder alle god popkvalitet med ganske funky trøkk, men de har ikke så mye egenart. Balladen Love Is Alive er velskrevet, melodisk, pompøs og perfekt for P4, men setter ikke særlig spor i hjernebarken min.

Når vi har passert halvveis, føles det som om plata gjentar seg selv. Vi får LITT ekstra dryss i form av for eksempel en nokså vepsete Prince-inspirert vrenggitar på Black Roses - som er en ganske fin låt - og igjen er mange av låtene temmelig funky og innehar klare dansegulv-kvaliteter, men særlig spennende er de ærlig talt ikke. Og Anastacias særpregede vokal blir faktisk litt slitsom i lengden når det ikke blir mer variasjon over materialet som pakker den inn.

Til å være en debut, er dette produktet svært gjennomført og overbevisende. Har du sans for velprodusert voksenpop, er det stor sjanse for at Anastacia vil falle i smak. Jeg er også temmelig sikker på at damen har mer bra stoff på lager i framtiden, men jeg håper det blir litt mer spennvidde over neste album.

comments powered by Disqus

 Thomas
2001-09-07Et album som er verdt hver krone!!

Debut-albumet til Anastacia, kan bare karakteriseres som fantastisk.
Den lille damen, med den ekstremt store og kraftige stemmen, leverer mange gode låter. Hitene Not that kind, I'm out of love, Cowboys and Kisses og Made for Loving You, tar jo simpelten bare helt av. Vi nyter dette albumet, og venter på album nr 2 i oktober/november.
Anbefales.

Monica
2001-12-05Anastacia RULER!! :)

Jeg har denne CDen hennes, og jeg må jo innrømme at jeg også liker Not That Kind, og I´m Outta Love er best på hele sedeen, men jeg liker faktisk resten av den ogsåjeg! Jeg kjøpte den så fort den kom ut, og jeg har nesten ikke hørt på noen andre plater siden jeg fikk denne inn i huset! Og idag, kjøpte jeg den nyeste, nemlig Freak Of Nature.. Den er kanskje ikke like funky, men jeg liker den også....

Jeg er ærlig talt blitt lei alle de bløt-stemmene som finnes overalt. Det er rett og slett for mange like vokalister der ute! Men Anastacia skiller seg virkelig ut! Da jeg hørte Not That Kind første gangen tenkte jeg at dette måtte vel være en stor feit neger, men til min stoo0oore overaskelse så var hun jo en lekker, slank berte, med langt lyst hår, med en stemme som virkelig faller i smak. Jeg her også blitt gla i Nellie Furtado, også pga hennes stemme. Jeg liker musikk inderlig godt og liker det meste, men nå har jeg fått nok av de bløte. Nå vil jeg ha skarpe stemmer...

Men som man sier; smaken er som baken; den er delt i to..:)

Alice Tandrevold
2001-12-12SKAMRÅ PLATE!!!!

Anastacia har den råeste stemmen av alle, og sangene hennes er helt utrolige fra 1 til 100% ville jeg absolutt gitt henne 100%!!!
hun er bare helt rå!!

Jeanette
2001-12-17DIGGBART!!!!!!

denne cden er bare kjemperå!!! anastacia har bare en kjemperå stemme, husker første gangen jeg hørte henne, trodde jeg hun var neger, så jeg fikk sjokk da jeg så henne for første gang. jeg mener det... hadde jeg vært lesbisk hadde jeg tatt henne, hun har så absolutt utseende, stemmen og kroppen med seg!!!!!!!!! DIGGBART, vet ikke annet jeg kan si jeg:)

Ingvild
2001-12-23Anastacia er BEST.

Jeg digger det nye albumet til Anastacia, jeg har det med meg over alt. Jeg hører på det på morgenene før jeg går på skolen, jeg tar med meg cd'en på skolen og hører på den der, jeg hører på den når jeg kommer hjem fra skolen, på kvelden og til å med tar jeg den med på jobb og hører på den der + at jeg hører på den i bilen. den får meg i så godt humør at jeg bare har lyst til å begynne å danse der og da! jeg anbefaler dere til å kjøpe det nye albumet hennes, Freak Of Nature. Det er verdt hver eneste krone. jeg har det andre albumet hennes også + at jeg har alle singlene hennes. Den stemmen til Anastacia er så rå, at jeg er sikker på at alle kommer til å digge den bare de hører den. jeg gir begge albumene til Anastacia karakter 6, det fortjener de.

Hilsen Anastacia fan.

Kristina
2002-01-02En stemme man aldri glemmer!!

Det er det beste jeg har hørt på lenge og noe jeg aldri glemmer!! CDen er verdt hver krone! Det er ikke rart den ligger så høyt som den ligger!!

Elin
2002-01-19Har et spørsmål jeg...

Søkte på "Anastacia" fordi jeg har ei jente i 5. klasse som "har hørt" at Anastacia har hatt kjønnskifteoperasjon... Huff... sorry folkens - litt flaut dette, men det er så mange som påstår det, sier hun, at jeg lovte å søke litt på Internett for å finne ut om dette kan stemme...

Er så enig med alt som står over her... Synes hun er helt topp, både når hun synger funk og ballader!!! Men kan noen hjelpe meg å evnt. avkrefte dette ryktet? Spiller ingen rolle for meg, men for 10-åringer er visst dette et spennende tema...

Ingvild Ellefsen
2002-02-10Jeg er Anastacias største fan

Anastacia er den beste pop-artisten ever.
Hun har den råeste stemmen her på jorden, og de kuleste sangene som er laget. jeg har begge cd'ene hennes, og jeg digger dem som bare det! Jeg håper at hun kommer til Norge snart og holder en konsert eller to for oss Anastacia-fans, er dere ikke enige folkens?
Hilsen Anastacia-fan.

helena
2004-11-07anastacia er best.

hun er stein bra, jeg var på live med henne og det var det beste jeg hadde sett. det vg skreiv var bare tull. dere må ikke tro på det de skriver alltid og det samma med dagbladet. jeg har vært fan av henne i mange år nå og hun er like bra ennå.

Siste anmeldelser

Artikler, nyheter


Pink Floyd: 1967-1977

Denne artikkelen er en kort gjennomgang av Pink Floyds mest sentrale verker perioden 1967-1977, deres viktigste periode.

Groovissimo