cover

Live n' Loaded

Maryslim

CD (2003)

Kjøp fra: CDON | iTunes | Amazon MP3

Genre:
Rock

Stiler:
Scandinavian rock / Punk / Hardrock / Glam

Spor:
High n' Loaded
Rock n' Roll Action Hero
Livin' For the Minute
Breakdown
Getaway
You Got An Attitude
Nothing In Common

Referanser:
Backyard Babies
New York Dolls

Vis flere data

Se også:
Split Vision - Maryslim (2004)

(3 / 7) (3 / 7) (3 / 7) (3 / 7) (3 / 7) (3 / 7) (3 / 7)


Rock n' Roll Action Heroes

Fartsfylt, men uspennende testosteron-rock tatt opp i Gävle.

Maryslim er et Stockholm-basert hardrock-band med et bein i glam og et annet i punk. Røttene er i New York Dolls og soundet ligger nært Backyard Babies. Nå har de funnet ut at de skal dokumentere hvordan de fremstår i konsertform og plusset på en ny studioinnspilling. Resultatet er et minialbum fylt med action.

Maryslim mangler mye for å kunne kalles originale. Nå gjelder det flesteparten av denne type band, men disse har ikke nok særpreg til at man kan skille dem fra andre. Studiolåta High n' Loaded høres ut akkurat som forventet. Riffing og fullt kjør uten noe ekstra som gjør det interessant eller magisk. Selv om dette er tøft og fartspreget sitter man igjen med et gjesp om munnen.

Livedelen høres ut som om den er tatt opp på det som høres ut som en ganske vellykket kveld. Lyden er relativt bra og bandet er i form. Låttittelen Rock n' Roll Action Hero sier litt om hva Maryslim prøver å være. For et passe beruset Gävle-publikum får de det også delvis til. Man kan føle svette, testosteron og hyttende never. Låtene blir dessverre ikke så mye mer spennende av det.

Jeg kan godt tenke meg at det var morsommere å være i publikum enn å sitte med skiva i ettertid. Det er ingenting som er direkte dårlig på Live n' Loaded, men heller ingenting som fjerner hungeren etter virkelig god rock. Maryslim blir altfor anonyme og forutsigbare til at jeg klarer å glede meg nevneverdig.

Artikler, nyheter


Pink Floyd: 1967-1977

Denne artikkelen er en kort gjennomgang av Pink Floyds mest sentrale verker perioden 1967-1977, deres viktigste periode.

Groovissimo


Wilco - A Ghost is Born

(Nonesuch)

Rock gjort på Wilcovis er ikkje heilt som an rock. Eller: Endå ei frilyndt plate frå bandet som aldri spør om kva som er lov.

Flere:

Ricochets - The Ghost of Our Love
Antony and the Johnsons - Antony and the Johnsons