cover

Intimate Fags

Intimate Fags

CD (2001) - Rip Off

Kjøp fra: CDON | iTunes | Amazon MP3

Genre:
Rock

Stiler:
Punk

Spor:
Leave Me Alone
Just a Vacation
Too Much Pressure
America
In the Night
Nothing Doing
Get Your Kicks
Keep On Doing
(I'm A) Dapper
Favorite Girl
Can't I Go
Drive

Referanser:
Cockscratch
Teengenerate

Vis flere data

(3 / 7) (3 / 7) (3 / 7) (3 / 7) (3 / 7) (3 / 7) (3 / 7)


Primitivt fra Japan

Denne debutskiva er som en vassen demo uten merkbare spor av talent.

Intimate Fags er tre japanere med forkjærlighet for klassisk amerikansk punk. Man kan verken si at produksjon, framføring eller låter er spesielt imponerende på deres selvtitulerte album. De homper av gårde i et rotete og møkkete lydbilde, så punkinnstillingen er i alle fall tilstede. Dette høres så hjemmelaget ut som det kan få blitt. Likevel mangler de noe av sjarmen og talentet som gjør at man iblant kan forelske seg i slike band.

Jeg tror denne trioen er oppvokst på en blanding av 1977-punk og amerikansk 90-talls-punk. Det er vel også mulig at de ser opp til sine landsmenn i Teengenerate. Med andre ord er det snakk om meget primitiv rock. Samspill og melodi tilhører ikke styrkene til denne trioen. Viljen og råheten får herje i stedet. Låtene er korte og holder seg godt innenfor det forventede formatet.

Her og der dukker det opp et halvveis godt refreng eller litt morsomt riff, men totalt sett blir det litt for masete. Verst er det kanskje at vokalist Yamamoto høres ut som om han egentlig ikke kan engelsk, eller akkurat har kommet fra et alvorlig besøk hos tannlegen. Stort sett forstår jeg ikke bæret av tekstene.

Denne type punk gjør et hav amerikanske og europeiske band mye bedre. Debuten til The Intimate Fags blir dermed ei ganske unødvendig skive. Småartig mens det pågår, men ingen varige gleder. Den kan spilles gang på gang uten å feste seg eller friste til å undersøke bandet nærmere.

Artikler, nyheter


Pink Floyd: 1967-1977

Denne artikkelen er en kort gjennomgang av Pink Floyds mest sentrale verker perioden 1967-1977, deres viktigste periode.