cover

Back to School (Mini Maggit)

Deftones

CD-EP (2001) - Maverick / Warner Music

Kjøp fra: CDON | iTunes | Amazon MP3

Genre:
Rock

Stiler:
Metal / Post-grunge

Spor:
Back to School (mini-maggit)
Feiticeira (live)
Back to School (mini-maggit, live)
Noosebleed (live)
Teething (live)
Change (in the House of Flies)
Pink Maggit
White pony epk (short version, video)

Referanser:
Limp Bizkit
Korn
Clutch

Vis flere data

(2 / 7) (2 / 7) (2 / 7) (2 / 7) (2 / 7) (2 / 7) (2 / 7)


Mer penger takk!

Unødvendig utgivelse for å skvise siste rest ut av suksessen med The White Pony.

For å ta en ting først: Jeg synes Deftones er et av de beste metall-bandene i dagens rockscene. Så det er med et litt leit hjerte jeg ser meg nødt til å stemple denne utgivelsen som totalt undøvendig, og kun et triks for å tyne Deftones' etterhvert store fanbase for noen kroner til.

Det begynner først med en mini versjon av av Pink Maggit (Back to school (mini maggit)) som ikke bringer noe nytt til låten. Deretter følger en del liveopptak som hverken er spesielt interessante eller har spesielt god lyd. Deriblant enda en versjon av Back to school (mini maggit) som ikke skiller seg nevneverdig fra første låten, annet enn at lyden er mye dårligere.

Spor 6 er en akustisk versjon av Change (in the House of Flies) - en knallåt som fungerer fint i akustisk form. Deretter følger originalversjonen av Back to School (mini maggit), Pink maggit. I tillegg har de lagt til videoen White pony epk (short version).

Hvis du er hardbarka fan av Deftones kan du vurdere å kjøpe denne skiva for den akustiske versjonen av Change (in the House of Flies), samt å komplettere live spor samlingen din. Alle andre bør heller kjøpe de tre studioalbumene Adrenaline, Around the Fur og The White Pony.

Det er vanskelig å gi karakter på denne utgivelsen sett i forhold til at både Change (In the House of Flies) og Pink maggit alene ville fått karakter 6. Siden de allerede er utgitt på The White Pony anser jeg utgivelsen som unødvendig, og lander på en toer.

Artikler, nyheter


Pink Floyd: 1967-1977

Denne artikkelen er en kort gjennomgang av Pink Floyds mest sentrale verker perioden 1967-1977, deres viktigste periode.

Groovissimo


Sleepy Sun - Fever

(ATP Recordings)

Øya-aktuelle Sleepy Sun har sluppet sitt andre album, nok en god grunn å dukke opp i Middelalderparken også i år.

Flere:

The International Tussler Society - Motorpsycho Presents the International Tussler Society
Saint Etienne - Smash The System - Singles And More