cover

Back In the Summer of '72

The Sun

CD-EP (2003) - Rough Trade / Tuba

Kjøp fra: CDON | iTunes | Amazon MP3

Genre:
Rock

Stiler:
Indierock / New Wave / Garasjerock

Spor:
Back In The Summer of '72
Carry It All
The New Sound

Referanser:
The Strokes
Iggy Pop
New Bomb Turks

Vis flere data

(5 / 7) (5 / 7) (5 / 7) (5 / 7) (5 / 7) (5 / 7) (5 / 7)


Solstråler

Tre låter med god og spennende rock fra undergrunnen.

The Sun er et nytt band på Rough Trade. Dette er debutsingelen, som sikkert blir fulgt opp av mer materiale i løpet av året. The Sun spiller røff og farlig indierock. Det låter moderne og friskt, selv om de ikke akkurat er i ferd med å revolusjonere populærmusikken. De tre låtene er fengende, på grensen til dansbare. The Sun blir nok ikke det neste store, men kan glede mange med sans for det litt smale.

Tittellåta er en uptempo, groovy sak med et hylende orgel som midtpunkt. Carry It All har litt mer kontrollerte former, men kunne likegjerne vært "a-side". The New Sound er den minst spennende låta. Det virker som om de prøver å lage elektronikarock uten å helt ha låta eller ideene til at det skal funke.

Dette er musikk som antagelig vil slå godt an hos indie-nerder over hele verden. Dersom etterfølgende utgivelser matcher de to første låtene, kan man glede seg. Nå er ikke sju og et halvt minutt mye å bedømme et band på, men det gir grunn til å vente i spenning på mer. Singelen Back In The Summer Of '72 er kanskje kort, men absolutt lovende.

Artikler, nyheter


Genesis 1969-1977

En kort gjennomgang av Genesis sine mest sentrale plater i perioden 1969-1977, av Geir Levi Nilsen

Groovissimo


Wilco - A Ghost is Born

(Nonesuch)

Rock gjort på Wilcovis er ikkje heilt som an rock. Eller: Endå ei frilyndt plate frå bandet som aldri spør om kva som er lov.

Flere:

J. Mascis - Several Shades Of Why
Nuno Canavarro - Plux Quba